Online Kennisdeling Innovaties binnen Vakcolleges

Home|Online Kennisdeling Innovaties binnen Vakcolleges
Loading Events
This event has passed.

De subsidie voor Sterk Techniek Onderwijs loopt nu bijna twee schoolseizoenen. Er is op veel scholen flink wat werk verzet om verbindingen te leggen met andere scholen en vervolgopleidingen, om het onderwijs meer betekenisvol in te richten, om naast verdieping in keuzevakken ook verbreding aan te brengen in de programma’s etc. Allemaal met als doel de leerling een goede oriëntatie en opleiding aan te bieden welke, na een goede vervolgopleiding, uitstekende kansen biedt op de (technische) arbeidsmarkt.

Er zijn naast onderwijskundige innovaties/interventies ook investeringen gedaan in materiele zaken, zoals nieuwe machines en apparatuur. En dat geldt niet alleen voor de afdelingen met ‘harde’ techniek, ook in de oriëntatie en in andere afdelingen is ingezet op vernieuwing en verbreding van programma’s. Techniek kom je tegen in bijna alle sectoren. Voorbeelden hiervan zijn de nieuwe keuzevakken Technologie binnen Z&W, Dronetechniek 1 en 2, enz.

In de kennisdelingssessie van 26 mei a.s. willen we jullie de mogelijkheid bieden om elkaar te inspireren d.m.v. het delen van deze ‘onderwijskundige’ en ‘materiele’ innovaties. En om je kennis en ervaring te delen.

De online kennisdeling ‘Innovaties binnen Vakcolleges’ vindt plaats op:

Woensdag 26 mei, 15.30-17.00 uur

We nodigen u van harte uit deze sessie bij te wonen.

Bij aanmelding kunt u uw vragen en/of opmerkingen alvast vermelden zodat we die kunnen behandelen tijdens deze sessie.

Graag uiterlijk vrijdag 21 mei aanmelden via deze link.

Na de aanmelding volgt de uitnodiging voor de sessie in MS-teams (ook toegankelijk als uw school niet met MS teams werkt).

Natuurlijk is er weer volop gelegenheid vragen te stellen en in contact te komen met collega’s van andere vakcolleges. Wij hopen op een goede opkomst met, net als voorgaande keren, een diversiteit aan Vakcolleges, Vakmavo’s en Vakhavo’s!

Vriendelijke groet,

Matthijs Scheer, mscheer@hetvakcollege.nl

Regio-adviseur West

 

 

Top Sliding Bar

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Recent Tweets

Newsletter

Sign-up to get the latest news and update information. Don’t worry, we won’t send spam!
Bedankt voor het aanmelden op de nieuwsbrief van de LVV.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
Go to Top