Vakcollege Maarsbergen
T.a.v. de LVV
Woudenbergseweg 22a
3953 MG Maarsbergen

Rita van Valkengoed
Managementassistente

T: 0343-820973
M: 06-22117537

  • Online studiedag “Schotten doorbreken”:

Maandag 22 maart is de online studiedag van de Landelijke Vereniging van Vakcolleges in samenwerking met het Vakcollege Noordoostpolder. Deze studiedag, voor regio Oost, duurt van 10.00 uur t/m 12.30 uur. Het volledige programma vindt u ook op:     Online studiedag regio oost: Schotten doorbreken! – Het Vakcollege

De Vakroute in Beeld

Vind een Vakcollege

De Vakroute is een opleidingsroute in het vmbo en het mbo. De Vakroute kenmerkt zich door leren en oriënteren in de praktijk vanaf leerjaar 1 en een nauwe samenwerking tussen vmbo, mbo en werkgevers. Hierdoor stimuleert de Vakroute praktisch talent, stromen vmbo-leerlingen kansrijk door naar de arbeidsmarkt en worden werkgevers voorzien van goed opgeleide en gemotiveerde vakmensen. Er is een Vakroute Techniek en een Vakroute Mens & Dienstverlenen.

Vmbo-scholen die onderwijs geven volgens de Vakroute heten Vakcolleges. De Landelijke Vereniging van Vakcolleges ontwikkelt de Vakroute en ondersteunt de Vakcolleges bij het implementeren van de Vakroute. De Landelijke Vereniging van Vakcolleges werkt samen met en krijgt steun van diverse organisaties.

Meer informatie voor: