kansrijk-vmbo

Save the date: 7 december 2016

Op 1 augustus 2016 is het nieuwe vmbo van start gegaan. Tabor College d’Ampte doet dit in een prachtig gerenoveerd en op het nieuwe vmbo toegerust schoolgebouw. Voldoende aanleiding om iets bijzonders te doen.

Congres Kansrijk vmbo!

Op 7 december 2016 organiseert Tabor College d’Ampte Kansrijk vmbo! Hét congres waar uw en ons vmbo in de spotlights wordt gezet.
Hoe zit het nieuwe vmbo in elkaar? Wat zijn de ontwikkelingen en kansen binnen het nieuwe vmbo? Wat moet en wilt u weten om leerlingen in staat te stellen hun talenten optimaal te ontwikkelen? Wat kunnen we van en met elkaar leren om onze leerlingen het beste onderwijs te bieden? Welk advies geeft de Onderwijsraad in haar rapport Herkenbaar vmbo met sterk vakmanschap? Welke rol spelen creatieve, sportieve en praktijkgerichte vakken in het vmbo? Wat gebeurt er eigenlijk in de praktijk van het vmbo? Hoe kan het voorbereidend beroepsonderwijs versterkt worden nu en in de toekomst? Hoe kunnen we de samenwerking tussen bedrijfsleven en onderwijs versterken? Het antwoord op deze en andere vragen komt in workshops en lezingen aan bod.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk dan hier de aankondiging.

Zij zijn er ook

Cabaretier en oud-docent Peter Heerschop verzorgt op geheel eigen wijze de opening van het congres. Presentator en oud-hockeyinternational Tom van ’t Hek zal u aan het eind van de dag meenemen in zijn visie op talentontwikkeling.

Save the date

Hierbij nodig ik u van harte uit voor Kansrijk vmbo!, op 7 december 2016 van 12.30–17.30 uur in Hoorn. Houd deze datum alvast vrij in uw agenda!

Met vriendelijke groet,

Stef Macke
Directeur Tabor College, locatie d’Ampte

Vanaf begin oktober kunt u zich inschrijven voor het congres Kansrijk vmbo!  Indien u vragen heeft, kunt u deze nu al stellen via kansrijkvmbo@tabor.nl