Berichten

Home|Berichten
Berichten2021-01-29T13:04:51+00:00

juni 2021

Adviseurs wensen u een fijne vakantie!

juni 11th, 2021|

Wat was het plezierig om na een jaar van vooral online contact elkaar in juni weer fysiek te ontmoeten ini! Met elkaar evalueerden we het schooljaar en als vanzelf kwamen de nieuwe ideeën opborrelen.

Netwerkorganisatie LVV is een feit!

juni 9th, 2021|

De afgelopen maanden is de Landelijke Vereniging van Vakcolleges erin geslaagd een netwerkorganisatie LVV te operationaliseren. Mede op basis van de uitslag van de enquête onder de directeuren van de aangesloten scholen. Het nieuwe

Online kennisdeling ‘Innovaties binnen Vakcolleges’

juni 9th, 2021|

Online kennisdeling ‘Innovaties binnen Vakcolleges’ Als aftrap had adviseur Matthijs een leuke opwarmer: Zonder welke innovatie zou jij niet meer kunnen? Iedereen stond meteen op scherp en er kwamen antwoorden als de I-pad, smartphone,

Aanbod trainingen voor het nieuwe schooljaar!

juni 9th, 2021|

Aanbod trainingen voor het nieuwe schooljaar! Het aanbod aan trainingen voor het nieuwe schooljaar is bekend!  Deelnemers geven aan dat het heel prettig is om kennis te delen met andere Vakcolleges, Vakmavo’s en Vakhavo’s.

Even in de achteruitkijkspiegel…

juni 7th, 2021|

Aan het eind van het schooljaar inventariseert LVV of de activiteiten ‘geland’ zijn bij de aangesloten scholen. Dit schooljaar zijn er 9 online kennisdelingen georganiseerd over bijvoorbeeld aansluiting vmbo-mbo, hybride leren, SEN-app of innovatie.

Top Sliding Bar

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Recent Tweets

Newsletter

Sign-up to get the latest news and update information. Don’t worry, we won’t send spam!
Bedankt voor het aanmelden op de nieuwsbrief van de LVV.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
Go to Top